Quality Austria
Hírlevél archívum
 
 

ISO Minősített Cégek Címjegyzéke
 
 
Hírlevél Iveco-Levantex hírlevél
Quality Austria hírlevél 2019. november 22.

Töltse ki ingyenes KÉRDŐÍVÜNKET!

 

Tisztelt Partnerünk!

Felmérések szerint a cégek többsége nem vizsgálja rendszeresen, milyen veszélyeknek vannak kitéve és nem kezelik azokat a komoly kockázatokat jelentő tényezőket, amik alapvetően befolyásolják a sikeres működésüket.

Tudta Ön, hogy a legnagyobb kockázat abból ered, ha a munkatársak nem egy tudatos felvételi folyamaton és alapos betanítási rendszeren keresztül kerülnek a pozíciójukba?

Hogy ez miért lehet baj?

  • Mert az internetről letöltött sablon munkaköri leírásoknak többnyire semmi köze a ténylegesen elvégzendő tevékenységhez!
  • Mert nincsenek egyértelműen leírt felelősségi körök, a munkatársak bizonytalanok a felettesi-beosztotti szerepekkel kapcsolatban

Rengeteg selejt, zűrzavar, félreértés származhat ebből és az ügyfelek sem lesznek elégedettek! Arról nem beszélve, hogy a munkatársak rosszul fogják magukat érezni, magas lesz a fluktuáció és nehéz lesz a kulcs munkatársakat megfelelően pótolni!

Mi tudunk erre egy megoldást! 

A Quality Austria magyarországi képviselete kidolgozott egy rövid kérdőívet, ami alapján Ön is megtudhatja, hogy milyen kockázatok érintik az Ön cégét.

A kérdőív kitöltése és a hozzá tartozó kiértékelés INGYENES, mindössze regisztrációhoz kötött.

Lépjen tovább a KÉRDŐÍVRE, és tudja meg, hogy fenyegeti-e veszély?

Legyen tisztában a kockázatokkal és kezelje azokat időben , hogy utána nyugodtan aludjon és ne kelljen cége biztonsága miatt aggódnia!


A Quality Austria mindent megtesz az Ön adatainak biztonságos tárolásáért. Személyes adatait nem hozzuk nyilvánosságra és nem továbbítjuk harmadik félnek. Amennyiben a jövőben mégsem szeretne tőlünk hírlevelet kapni, kérjük küldje el email címét a info@qualityaustria.hu címre. Hírlevélre feliratkozás itt.
 
 
[ Vissza ] [ Laptetőre ] [ Főoldalra ] Weboldal készítés: Eastside Informatika Kft.